Alt er energi

Videnskaben viser os, at alt består af energi. Den samme energi der udgør din krop, er også den energi der udgør mursten i det hus, du bor i. Din bil, telefon, træer, dyr osv. er alle sammensat af energi. Der er et hav af energier, og selvom vi ikke kan opfatte dem med vores fem sanser, har de en dyb effekt på os. En sådan energi er livsenergi, kendt som chi i Kina og som prana på sanskrit.

Den verden vi alle kender, den fysiske materielle verden, er ikke den eneste, hvor vi bevæger os og interagerer. Din fysiske krop kan gå i den materielle verden, men et mere subtilt aspekt af dig, vævet i og gennem hele din fysiske krop, bevæger sig og interagerer på et niveau af ren energi.

Fra et spirituelt synspunkt er vi sjæle – inkarneret i en fysisk krop. Vi er på jorden for at få oplevelser, elske, hjælpe vores næste og lære af vores erfaringer. Kroppen er det kar, som sjælen bruger, ligesom en bil køres af en chauffør. Da vi og alt omkring os er energi, er vi også være forbundet med alt. Hvis vi tager dette et skridt videre, vil det betyde, at den måde, du tænker og føler på, kan ændre verdenen til det bedre. At tænke positive tanker kan påvirke dem omkring dig, hvilket forårsager en krusning i den energiske æter. Det er som en boomerang. Det, du sender ud, kommer tilbage til dig med en stærkere kraft.

Hvis du udsender positive vibrationer, som afspejler dine sande følelser, så vil ‘boomerangen’ komme tilbage til dig med positive begivenheder, mennesker og omstændigheder – vi ser det som skønne ’tilfældigheder’. Det samme gælder for negative følelser og tanker som bekymring, vrede, had etc. ‘Boomerangen’ vil indhente dig før eller siden og returnere din negativitet gennem oplevelser eller begivenheder. Altså at enhver tanke eller handling har en effekt eller konsekvens. Arten af ​​denne virkning afhænger af arten af ​​årsagen. Hvis årsagen er god, vil virkningen være god. Men hvis årsagen kommer fra negative tanker eller ondskab, så vil resultaterne være lige så negative eller onde.

Derfor er det vigtigt at:

Pas på dine tanker, for de bliver til ord.

Pas på dine ord, for de bliver til handlinger.

Pas på dine handlinger, for de bliver til vaner.

Pas på dine vaner, for de bliver din karakter.

Pas på din karakter, for det bliver din skæbne.

Er den indre verden den virkelige verden, og kan vi diktere vores ydre verden med, hvad vi tænker? Kvantefysik fortæller os, at alt vibrerer; alt er energi, og vores tanker er kosmiske bølger fyldt med potent energi. Det ser ud til, at vi alle er én energi, og at vi alle er en del af ‘et hav’ fyldt med energi. Vores tanker betyder noget, fordi vi er en del af en universel bevidsthed. Ved at tænke og føle udsender vi kosmiske bølger, som bidrager til at skabe universet, når det bevæger sig igennem det. Forskere fortæller os, at universet udvider sig hurtigt, men ingen kan forstå hvorfor. Men hvis vi er en del af skabelsen, ved at bruge vores tanker og følelser i vores indre verden, så begynder det hele at give mening. Religion og videnskab nærmer sig hurtigt hinanden. Fra et videnskabeligt synspunkt ser vi eksperimentelle beviser, der tyder på, at vi alle er en del af ét sind, én energi og en universel bevidsthed.

Fra et religiøst perspektiv får vi at vide, at vi er partikler af Gud. Jo mere forskning kvantefysikere laver på dette område, jo mere indser de, at der er en magt, der er større end os – en universel kraft, en kraft af ren energi og ren bevidsthed. Verdens tilstand i dag er et resultat af kollektiv menneskelig bevidsthed. Verdens nuværende tilstand er en direkte repræsentation af den gennemsnitlige vibration, som menneskeheden opererer ud fra. Krig, hungersnød, frygt, vold, had, frustration og konflikt findes alle i verdenen, fordi de er inden for menneskehedens indre tilstand. Men på samme tid er vi vidne til vækst, kærlighed, venlighed, ekspansion, tilgivelse og forandring.