Om Reiki

Reiki er universel livsenergi, som oprindeligt stammer fra Japan og er indstiftet af Dr. Mikao Usui (1865-1926).

Reiki er fysisk og psykisk balancerende. Det belyser det positive og forløser det negative i kærlig og dybdegående healing. En spirituel udviklingsvej, der viser nye veje og healer gamle traumer og skader. Reiki er især velegnet i forbindelse med psykiske ubalancer som angst, stress, depression og ptsd.

Reiki gives til modtager via håndspålæggelse. Jeg som healer fungerer som en passiv kanal mens energien kanaliseres igennem mine hænder. Dette vil aktivere din krops naturlige evne til at heale sig selv, opløse eventuelle uhensigtsmæssige mønstre i energisystemet og styrke immunforsvaret. Hen over de næste dage vil energien finde hen, hvor der er brug for den.

Selve healingen foregår liggende og fuldt påklædt. Dog tilgodeser jeg ønsker om, at sidde under behandlingen, hvis det ikke er muligt at ligge.
Alle mennesker og dyr, uanset alder vil kunne høste fordelene ved en Reiki healing. Det kan være godt, at kombinere Reiki med andre behandlingsformer, f.eks. zoneterapi, psykoterapi, akupunktur, fysioterapi og kiropraktiske behandlinger. Læs også mere her omkring healing i forbindelse med kræftbehandling: https://www.cancer.dk/hjaelpviden/det-kan-du-selv-goere/alternativ-behandling/behandlingsformer/healing/